Traficanți de minori, menținuți “la răcoare”

0
198

Tribunalul Constanța a dispus prelungirea cu 30 de zile a măsurii arestului preventiv în cazul unui grup infracțional organizat, format din 3 bărbați și o femeie, acuzați de trafic de minori.

Este vorba despre grupul format din Valentin Constantin Scîrlențea, Cristian Iancu, Ionuț Paul Zorzoană și Selda Dylara Molagean, cercetați în stare de arest, sub aspectul comiterii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de minori și proxenetism.

Aceștia au fost arestați în luna august a anului trecut, în urma unor descinderi ale polițiștilor de la Crimă Organizată, coordonați de DIICOT, la mai multe locații din județele Constanța și Tulcea, de unde au confiscat telefoane mobile, bani (circa 800 de euro), un pistol cu aer comprimat, arme albe, documente și alte bunuri care fac obiectul cercetărilor.

Decizia instanței

”Respinge ca neîntemeiate cererile inculpaţilor de revocare a măsurii arestării preventive sau de înlocuire a acesteia cu o măsură preventivă mai uşoară. Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive luată faţă de inculpatul Scîrlenţea Constantin Valentin (…) Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive luată faţă de inculpata Molagean Selda-Dylara (…) Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive luată faţă de inculpatul Iancu Cristian (…) Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive luată faţă de inculpatul Zorzoană Ionuţ-Paul (…) prin încheierea judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanţa nr. 74 din data de 31.07.2020, pe care o menţine, următoarea verificare urmând a fi realizată cel mai târziu la data de 13.04.2021. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu, astăzi, 15.03.2021, ora 10,30”.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.