Consilierul local PSD Mihăilescu, încă puţin şi începe construcţia unui nou bloc de 6 etaje pe Aurel Vlaicu

0
609

Franc Estate Development SRL intenționează să ridice un imobil în regim de înălțime 2S+P+Mezanin+6 etaje, proiect pentru care a primit anul trecut, de la Primăria Constanşa, Certificatul de Urbansim. În continuare, societatea a prezentat la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța un memoriu, în vederea emiterii acordului de mediu.

Prin proiect se dorește edificarea, pe amplasamentul analizat, a unui imobil de locuințe colective, conform prevederilor din Certificatul de Urbanism din data de 1 septembrie 2020 și ale coeficienților urbanistici prevăzuți în P.U.Z., care va cuprinde 109 unități locative organizate la nivelul etajelor 1-6 și mezaninului.

Investiţia se va derula pe o suprafață de 3.124 mp, în apropierea Campusului Universitar, pe bulevardul Aurel Vlaicu numărul 325 D, având o latură pe Aleea Universității.

Pe terenul descris au existat în momentul preluării activului două imobile C1 și C2, a căror desființare face obiectul altui proiect.

Imobilul va avea 109 unități locative sub 100 mp utili și 3 spații comerciale ce vor ocupa o suprafață totală de 574 mp.

De precizat că acţionar la Franc Estate Development SRL este şi consilierul municipal local PSD Cristian Mihăilescu, cel care a mai ridicat două imobile a câte 10 etaje în aceeaşi zonă.

Franc Estate Development SRL a fost înființată în anul 2015 și are sediul în municipiul Constanța. Asociații, persoane fizice, sunt: Cristian MihăilescuValentin Barbă și Alexandru Barbă.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.