VIDEO. Ce planuri are Cristian Radu pentru şcolile din Mangalia

0
185

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a prezentat, în cadrul unui interviu acordat Focus Press, lista proiectelor în lucru la momentul actual, precum şi planurile pentru următoarea perioadă. La capitolul infrastructură, a anunţat edilul, următoarea pe lista reabilitărilor este staţiunea Venus.

Până în momentul de faţă, Mangalia a atras 60 de milioane de euro – fonduri europene şi guvernamentale. Cristian Radu a subliniat că aceasta este noua filosofie în administraţia publică locală: proiecte derulate cu fonduri europene sau guvernamentale, ca soluţie pentru dezvoltarea unei comunităţi. Până la finalul mandatului, Radu spune că are în plan proiecte care, însumate, înseamnă alte 70 de milioane.

Printre proiectele recente, a amintit stadionul municipal, care va fi reabilitat de Compania Naţională de Investiţii, grădina de vară, asfaltarea străzilor din municipiu, Şcoala nr. 5.

În privinţa şcolii, primarul a declarat că vechea clădire va fi demolată atunci când va fi gata cea nouă. De altfel, spune Cristian Radu, ideal ar fi ca toate clădirile de şcoli să fie noi, iar pe măsură ce se construiesc unele care să corespundă cerinţelor actuale, cele vechi să fie demolate.

Declaraţiile complete le puteţi urmări în materialul VIDEO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.