Consiliul Județean Constanța a reluat licitația pentru construirea noului corp al Spitalului Județean, dedicat copiilor și femeilor

0
273

Deoarece la prima licitație nu a fost depusă nicio ofertă admisibilă, Consiliul Județean Constanța a reluat licitația pentru construirea noului corp al Spitalului Județean, pentru Pediatrie, Obstetrică-Ginecologie, Neonatologie și Chirurgie-Ortopedie Pediatrică.

Consiliul Județean Constanța achiziționează servicii de elaborare a documentației tehnico-economice faza Studiu de Fezabilitate (inclusiv studii de teren – geotehnic, topografic, expertiză tehnică, analiză cost-beneficiu, studiu de însorire, studiu privind posibilitatea utilizării unor sisteme alternative de eficiență ridicată etc.), precum și de întocmire a documentațiilor complete necesare depunerii, obținerii și predării către beneficiar a tuturor avizelor, acordurilor sau autorizațiilor pentru obiectivul de investiție „Construire Corp nou – Departament Sănătatea mamei și copilului – Spitalul Clinic Județean de Urgență «Sf. Apostol Andrei» Constanța“.

Clădirea va avea un număr total de 365 de paturi, opt săli de operații și trei săli de naștere. Aici vor funcționa secțiile Pediatrie, Neonatologie, Chirurgie-Ortopedie Pediatrică și Obstetrică-Ginecologie.

Imobilul va avea un regim de înălțime D+P+4E, o suprafață construită de 5.500mp și o suprafață desfășurată de aproximativ 29.120mp.

Finanțarea proiectului este previzionată a fi realizată prin intermediul programelor de finanțare europeană (PNRR, POIM, noul POS etc.) sau de la bugetul de stat (CNI, hotărâri de guvern etc.).

Valoarea estimată a achiziției serviciilor de elaborare a documentației tehnico-economice și a celorlalte documentații necesare pentru construirea noului corp al Spitalului Județean Constanța este de 135.000 de lei, fără TVA. Durata estimată totală a contractului ce va fi semnat după desemnarea câștigătorului este de 45 de zile.

Termenul-limită de depunere a ofertelor este vineri, 26.11.2021, ora 12.00.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.