Consiliul Județean Constanța a reluat licitația pentru construirea unui nou bloc operator, în curtea Spitalului Județean

0
320
Echipaje medicale ale SMURD și SAJ în curtea Spitalului Județean Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Deoarece la anterioara procedură de achiziții nu a fost depusă nicio ofertă, Consiliul Județean Constanța a reluat licitația pentru construirea unui nou corp al Spitalului Județean, pentru Urgențe și Traumatologie.

Consiliul Județean Constanța achiziționează servicii de elaborare a documentației tehnico-economice faza Studiu de Fezabilitate (inclusiv studii de teren – geotehnic, topografic, expertiză tehnică, analiză cost-beneficiu, studiu de însorire, studiu privind posibilitatea utilizării unor sisteme alternative de eficiență ridicată etc.), precum și de întocmire a documentațiilor complete necesare depunerii, obținerii și predării a tuturor avizelor, acordurilor sau autorizațiilor pentru obiectivul de investiție „Construire Corp nou – Urgențe/Traumatologie – Spitalul Clinic Județean de Urgență «Sf. Apostol Andrei» Constanța“.

Clădirea va avea un număr total de 63 de paturi și 19 săli de operații, ce vor aparține blocului operator. Aici vor funcționa secțiile Urgențe și Traumatologie.

Imobilul va avea un regim de înălțime D+P+3E, o suprafață construită de 3.500mp și o suprafață desfășurată de 15.000mp.

Finanțarea proiectului este previzionată a fi realizată prin intermediul programelor de finanțare europeană (PNRR, POIM, noul Program Operațional de Sănătate etc.) sau de la bugetul de stat (CNI, hotărâri de guvern etc.).

Valoarea estimată a achiziției serviciilor de elaborare a documentației tehnico-economice și a celorlalte documentații necesare pentru construirea noului corp al Spitalului Județean Constanța este de 135.000 de lei, fără TVA. Durata estimată totală a contractului ce va fi semnat după desemnarea câștigătorului este de 45 de zile.

Termenul-limită de depunere a ofertelor este vineri, 9.12.2021, ora 12.00.

Valentin ISPAS

Citește și:

Consiliul Județean Constanța vrea să construiască trei noi clădiri în curtea Spitalului Județean – focuspress.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.