Consiliul Județean Constanța vrea să poată închiria și Teatrul de Vară Soveja

0
235

Consiliul Județean Constanța a căutat evaluator pentru Teatrul de Vară Soveja din Parcul Tăbăcărie, în vederea estimării taxei minime de utilizare temporară. Ofertele au putut fi depuse toată săptămâna trecută.

Administrația județeană a invitat toate firmele interesate să depună oferte, săptămâna trecută, pentru evaluarea Teatrului de Vară Soveja, în vederea estimării taxei minime de închiriere, în cazul în care există doritori, pentru desfășurarea unor spectacole, activități artistice etc.

Ofertantul câștigător va trebui să evalueze imobilul conform standardelor Asociației Naționale a Evaluatorilor Autorizați din România impuse pentru metodele de evaluare, în funcție de situație specifică a fiecărui spațiu în parte. De altfel, evaluatorul trebuie să fie membru titular A.N.E.V.A.R. pentru această categorie de imobil, acreditat în acest sens.

Firma va trebui să realizeze un raport de evaluare, în zece zile lucrătoare, care să cuprindă o sinteză, ipoteze, baza evaluării, situația juridică a activelor, descrierea lor amănunțită, valoarea estimată propusă, opinia și concluziile evaluatorilor etc. Acesta va fi predat pe bază de proces-verbal, după care poate fi eliberată factura, ce va fi achitată în 30 de zile.

Valoarea maximă a contractului va fi de 4.900 de lei, fără T.V.A.

Conform vicepreședintelui Stelian Gima, Consiliul Județean Constanța dorește să evalueze Teatrul de Vară Soveja pentru a putea fi închiriat dacă există cereri din partea organizatorilor de spectacole sau a altor organizații, așa cum se întâmplă și în cazul Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin“, Pavilionul Expozițional sau al altor săli ori imobile aflate în administrarea/domeniul public sau privat al administrației județene.

După evaluare, în funcție de concluziile firmei contractate în acest sens,tarifele pentru închiriere vor fi supuse votului consilierilor județeni.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.