O femeie din Siminoc a murit, după ce a suferit un șoc provocat de un hoț care a vrut să intre peste ea în casă

1
2528

Individul din Siminoc, cel care a spart un magazin și a încercat să intre într-o locuință din apropiere, pentru a fura, a provocat moartea unei bătrâne. Nu o spunem noi, o spun oamenii din zonă, care cunosc situația și care au mai avut de-a face cu acest tânăr certat cu legea.

Într-un articol publicat recent în Focus Press, denumit: Un spărgător de magazine din Siminoc le râde în nas tuturor, după ce a fost lăsat în libertate la Parchet”, expuneam o situație în care un tânăr de 20 de ani, cu antecedente penale, a fost plasat sub control judiciar, după ce a spart un magazin din localitate, de unde a furat băutură, țigări și alimente, în noaptea de 17/18 martie a.c.

Așa cum arătam în acest articol, tânărul a încercat să pătrundă prin efracție și în locuința unei bătrâne din apropierea magazinului spart, fără a reuși.

Numai că, potrivit locuitorilor din zonă, proprietara casei, o bătrână în vârstă de 73 de ani, a suferit un șoc din cauza sperieturii, ajungând la spital, unde a decedat.

Iată ce ne-a declarat un cititor:

”Acești răufăcători au pătruns prin efractie într-unul din imobilele din vecinătatea magazinului menționat, în care se afla o bătrână de 73 de ani, singură, pe care au speriat-o foarte rău, au agresat-o emoțional, încât în următoarea zi, a decedat la Spitalul Județean din Constanța. Oare acești indivizi mai pot fi considerați neprimejdioși pentru societate și cercetațti în libertate? Acel procuror ar fi procedat la fel dacă acea bătrână ar fi fost mama lui? Câte persoane ar trebui să mai moară ca să poată fi tras la răspundere și să nu mai umbe liber prin sat? Câte case și magazine ar trebui sparte și vandalizate ca să poată fi arestat acest individ? Unde sunt organele competente care trebuie să ne apere de acești oameni care vor deveni și mai periculoși în aceste condiții? Sunt tristă și indignată de lipsa măsurilor luate împotriva acestui infractor!”, se arată într-un mesaj.

Așa cum ne-au precizat și alte surse, tânărul respectiv se plimbă arogant prin sat și le râde în nas tuturor, după ce a fost lăsat liber.

Daniel ALBU

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua. Nu ca ne rade in fata ci se plimba cu motorul fara a avea permis, ba mai nou se aude ca vrea sa- si achizitioneze si o masina…. nici aici nu mai virbim de permis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.