Constănțenii, încântați de activitățile Delfinariului: “Felicitări doamnelor antrenoare pentru lecția de generozitate oferită la spectacol”

0
86

În perioada 21 – 23 decembrie 2021 a avut loc Târgul de Crăciun “Și pentru ei vine Moșul!”, organizat de Consiliul Județean Constanța, la inițiativa președintelui Mihai Lupu. Cu această deosebită ocazie, accesul în complex a fost gratuit pentru toate categoriile de vizitatori.

Reprezentația la Delfinariu a avut loc la ora 15.00, accesul fiind de asemenea gratuit, în limita celor 650 locuri disponibile, în condițiile restricțiilor impuse de pandemie.

Constănțenii s-au arătat încântați de ideea CJC și a directorului Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, dr. Adrian Bîlbă. “Am văzut în cei care lucrează acolo, dincolo de latura profesională desăvârșită (spectacolele sunt extraordinare, cred ca oricine trece pe acolo nu poate spune altceva!), o lumina pătrunzătoare în priviri, o voce caldă, generozitate, virtutea oamenilor deosebiți și tari. Felicitări doamnelor antrenoare pentru lecția de generozitate oferită la spectacolul de marți! Multă sănătate, putere de a continua și “Sărbători Fericite!“, susține Cosmin Mazilescu.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.