Constănțenii, invitați să își spună părerea despre blocul de opt etaje pe care vrea să îl construiască patronul unei terase

0
4040

Un nou bloc de opt etaje este pe punctul de a se ridica în orașul Constanța, asta dacă şi constănțenii vor nu vor avea nimic de obiectat. Primăria Constanţa a anunțat publicul interesat cu privire la elaborarea Planului Urbanistic Zonal – teritoriul delimitat de strada Oborului, strada Cibinului, strada Theodor Burada, strada Industriei, iniţiator Simpione SRL. Astfel, toți cei interesați să trimită observaţii asupra proiectului o pot face pe pe site-ul primăriei Constanţa până la data de 01.09.2020.

Proiectul face referire la un imobil cu funcţiune de locuire colectivă, comerţ, servicii şi birouri cu regim de înălţime D+P+8E+Eth retras pentru amplasamentul aflat în municipiul Constanţa, strada Oborului nr. 41. Imobilul teren în suprafaţă de 3.000 mp (din acte) şi 2.188 mp (din măsurători) este în proprietatea SC Simpione SRL. Proiectantul general al PUZ-ului este societatea Ama Project Creative SRL.

SC Simpione SRL a fost înființată în anul 2011 și are sediul social în Mamaia, zona Cazinoului. Firma este controlată de Nacee Iulia Alida, cu 0,01% din capitalul social, şi Nacee lonuţ, cu 99,99% din capitalul social. Administratorul societăţii este tot Nacee Ionuţ. Familia Nacee mai deține și Terasa Țărănească din Mamaia, zona Cazino.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.