Construcții peste construcții pe variantă: se pune la cale un nou bloc pe partea cu lacul Siutghiol

0
1666

De câțiva ani, pe partea lacului Siutghiol de pe bulevardul Aurel Vlaicu s-au construit blocuri, vile și chiar hoteluri. Dacă înainte acel petic de spațiu verde era lăsat de izbeliște, tot mai multe societăți dezvoltă acum proiecte imobiliare în zonă. Fiind aproape de stațiunea Mamaia, locul este preferat și de turiști, deoarece nu este atât de mult zgomot ca în stațiuni.

Un exemplu concret de societate care dorește să investească în zonă o reprezintă firma Smarald Lake  Residence S.R.L. care și-a propus să ridice un imobil cu trei etaje. În acest sens, Agenția pentru Protecția Mediului  Constanța, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire imobil S+P+mezanin+3E (3etaje, etaj 3 duplex cu supanta) și terasă circulabilă cu funcțiunea de locuințe colective cu parcare la subsol și organizare de santier – cu încadrarea în indicatorii urbanistici aprobați și regim de înălțime”, propus a fi amplasat în municipiul Constanța strada Agatului, nr. 9. Cei care vor să obțină informații despre acest proiect sau doresc să depună observații o pot face la sediul APM Constanța pe strada Unirii nr.23 sau la sediul Smarald Lake Residence S.R.L în strada Soveja nr.61

Societatea a mai ridicat în zonă, mai exact pe strada Rubinului, un alt imobil. Înființată în anul 2019, Smarald Lake Residence SRL are sediul în municipiul Constanta, asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară este Geta Gropoșilă.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.