Construirea noului parc din Faleză Nord bate pasul pe loc? Primăria susține că încă se lucrează la documentații

2
770

Pentru construirea unui nou parc, în Faleză Nord, proiect al consilierilor locali USR Constanța, încă se lucrează la documentații. Acesta este singurul răspuns primit din partea Primăriei Constanța. Același răspuns a fost primit din partea instituției și în urmă cu trei luni, la solicitarea Focus Press.

În luna iunie a.c., liderul consilierilor locali USR, Florin Cocargeanu, preciza, pentru Focus Press, că a fost reluată procedura de achiziție pentru Studiul de fezabilitate. „S-a reluat procedura de achiziție pentru etapa din Studiul de fezabilitate, care a mai rămas“, spunea Florin Cocargeanu.

Totodată, acum trei luni, reprezentanții Primăriei Constanța spuneau, la fel ca în prezent, că se lucrează la documentația pentru construirea parcului din Faleză Nord.

În luna septembrie a anului 2022, Primăria Constanța a semnat un contract cu Rheinbrucke SRL, în valoare de 289.900 de lei fără TVA, adică 344.981 de lei cu TVA (70.329 de euro), pentru elaborarea documentației tehnico-economice pentru obiectivul de investiții „Parc urban în zona Faleză Nord“. În luna august a anului 2022, președintele USR Constanța, Dumitru Caragheorghe, anunța că parcul din Faleză Nord ar urma să fie singurul realizat în Constanța, în mandatul primarului Vergil Chițac.

Petruț IACOB

Citește și:

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.