Corina Martin, de vorbă cu locuitorii din cartierul Medeea: “Şcoala gimnazială nr. 19 a fost desfiinţată fără nici o explicaţie şi lăsată în ruină şi nepăsare”

0
1718

Așa cum ne-a obișnuit încă din precampania electorală, Corina Martin, candidatul Partidului Ecologist Român la Primăria Constanța, merge în fiecare zi prin cartierele din orașului pentru a cunoaște mai bine care sunt probremele reale cu care se confruntă cetățenii de la malul mării.

Recent, echipa PER Constanța a ajuns în cartierul Medeea, un cartier care pare să nu facă parte din orașul Constanța. Potrivit Corinei Martin, copiii din această zonă sunt nevoiți să se deplaseze mai mulți kilometri pe jos până la școală, pentru că unitatea de învățământ din proximitatea cartierului a fost desființată și lăsată în paragină

Am întâlnit aceleași probleme generale din fiecare cartier – lipsa spațiilor verzi, lipsa locurilor de joacă pentru copii. În plus, am aflat cu surprindere că, în acest cartier, până și școala a fost desființată, iar grădinița nu funcționează în condiții decente și adecvate. Școala gimnazială nr. 19 a fost desființată fără nici o explicație dată părinților și lăsată în ruină și nepăsare, până când totul a fost furat din interior și din curtea rămas în paragină, adevărat focar de infecție. Oamenii sunt nevoiți să își ducă copiii la Școală nr. 40 și să își facă piață abia la CET, la distanță considerabilă. De ce acești oameni nu au, și ei, dreptul elementar la școală, educație, piață, spații verzi și o infrastructură urbană decentă?! Și acești oameni sunt constănțeni și sunt “vecinii” mei!”, a precizat Corina Martin.

Aceasta a mai specificat că este bucuroasă că a întâlnit tineri cu inițiativă și îndeamnă constănțenii să iasă la vot pentru a putea produce o schimbare în orașul „perlă” al României.

Sunt bucuroasă că am cunoscut tineri care doresc cu adevărat să se implice și părinți și bunici care ne-au împărtășit problemele lor și care au discutat cu noi despre dezamăgirea cu care trăiesc, de atât de mulți ani, de când nimeni nu a venit să îi întrebe sau să îi consulte în privința cartierului și problemelor lor. Prima condiție pentru a schimbă ceva în orașul nostru, pentru noi și viitorul copiilor noștri este să ieșim la vot și să sancționăm nepăsarea și indiferență cu care am fost tratați noi, cetățenii Constanței! Candidez pentru Primăria Constanței. Îmi doresc și pot să aduc schimbarea la Constanța, pentru oraș și oamenii orașului. Și asta o să fac”, a mai adăugat Corina Martin.

Mihaela GIUGLEA

Comandat de PER Constanţa,

Executat de FOCUSPRESS ONLINE SRL – portal: www.focuspress.ro

Cod AEP mandatar: 21200195

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.