Primăria caută experți pentru evaluarea celor patru oferte depuse pentru îmbunătățirea circulației pe B-dul 1 Mai și Șoseaua Mangaliei

0
797

Primăria municipiului Constanța achiziționează direct servicii de consultanță de specialitate în cadrul procedurii de achiziție publică pentru obiectivul de investiții „Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, zona B-dul 1 Mai – Șoseaua Mangaliei“. Valoarea contractului de consultanță este de maximum 33.696 de lei, fără T.V.A.

Administrația locală are nevoie de cinci experți pentru evaluarea ofertelor depuse în cadrul licitației on-line deschise pentru îmbunătățirea circulației pe B-dul 1 Mai și Șoseaua Mangaliei. Aceștia trebuie să fie absolvenți de studii superioare în domeniile Căi ferate, drumuri și poduri, Instalații electrice, Construcții civile, Instalații sanitare și Horticultură, și trebuie să mai fi participat la elaborarea a minimum două proiecte tehnice în domeniul lor de expertiză.

Cei cinci trebuie să ofere, timp de două luni, expertiză tehnică referitoare la ofertele tehnice și financiare depuse pentru „Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, zona B-dul 1 Mai – Șoseaua Mangaliei“. Durata contractului poate fi, însă, prelungită, în funcție de durata analizei acestora de către Comisia de evaluare a ofertelor. „Experții sunt necesari deoarece documentația depusă pentru îmbunătățirea mobilității în zona B-dul 1 Mai – Șoseaua Mangaliei este foarte complexă“, ne-a declarat Ionela Bărboi, unul dintre purtătorii de cuvânt ai Primăriei Municipiului Constanța.

Valoarea estimată a serviciului de consultanță este de 33.696 de lei, fără T.V.A. Operatorii economici interesați pot depune oferte până la data de 14.09.2020.

 „Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, zona B-dul 1 Mai – Șoseaua Mangaliei“ presupune resistematizarea infrastructurii de transport de la intrarea în oraș dinspre stațiuni și până la Gară. Se vor introduce benzi dedicate transportului public și cu bicicleta, și se vor reabilita trotuarele și partea carosabilă, pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și promovarea mobilității urbane durabile, prin realizarea de investiții în infrastructura de transport public urban și în infrastructura specifică deplasărilor cu bicicleta și pietonale, în vederea asigurării circulației libere și în condiții de siguranță a persoanelor.

Valoarea lucrărilor este de peste 50 de milioane de lei, fonduri europene obținute prin Programul Operațional Regional (POR) .

Până la termenul-limită de 09.06.2020 (modificat prin erată de două ori), au depus oferte trei asocieri și un ofertant unic: Electrogrup cu terț Trans Grup Agapia SRL și subcontractanți Mooz Services și Antrepriza Construcții Edilitare.

Prima asociere este compusă din: Hidro Salt B92 SRL (lider – cu subcontractanți Swarco Traffic Romania, Info Service&Computers și Conelectro Service) și Trace Group Hold (cu Evam Constal subcontractant).

Liderul celei de-a doua asocieri este Autoprima Serv SRL (cu subcontractanți Europlus Construct, Almaclima SRL, Sport Turism și Selena SRL). Ea este însoțită de doi ofertanți cunoscuți constănțenilor, Mobitom și Daf Trans 2000.

E.M. Prime Construct SRL este liderul celei de-a treia asocieri (cu subcontractant Sustainable Urban Mobility Solutions), din care face parte și Infra System Proiect (cu subcontractant Elektra Invest si tert Consorzio Stabile EBG).

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.