Instagramul a votat cele cinci minuni naturale ale lumii iar Delta Dunării, se află printre ele

0
812

Delta Dunării este considerată una dintre cel mai mari minuni naturale din lume, potrivit unei analize recente a hashtagurilor de pe Instagram. Rezultatele analizei poziționează Delta Dunării pe locul 5 în rândul celor mai fotografiate și postate pe rețelele sociale atracții turistice din lume.

Delta Dunării este unul dintre cele mai spectaculoase locuri de pe pământ. Această rezervație a biosferei este singura deltă din lume inclusă în patrimoniul UNESCO. Format de-a lungul a mai bine de 10 milenii, acest labirint de lacuri, insule și canale continuă să se dezvolte, dând naștere celui mai nou pământ românesc. Totodată, aici se află cea mai mare suprafață compactă de stuf din lume, aproximativ 1750 km².

Un loc sălbatic, precum Delta Dunării, ascunde comori nesperate atunci când vine vorba despre faună și floră. Aceste lucruri au fost observate îndeaproape și de reporterii Focus Press, care au ajuns în Delta Dunării, cu ocazia unui InfoTrip organizat de Asociația Delta Dunării și care au participat și ei cu hastaguri pe Instagram.

Turiştii caută să îmbrăţişeze natura, iar în acelaşi timp să-şi îmbogăţească şi feed-ul de pe Instagram. Nici nu ar avea cum altfel, odată ce ajung în acest colț de rai. SaveOnEnergy a analizat datele Instagram, pe baza hashtagurilor obținute de fiecare destinație. Delta Dunării este printre cele mai fotografiate şi distribuite creaţii naturale, cu 1.638.573 de menţionări.

Primele cinci minuni naturale ale lumii de pe Instagram sunt Parcul Naţional Yosemite, Cascada Niagara, Marele Canion, Deşertul Sahara, Delta Dunării.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.