Coronavirus într-un centru pentru persoane vârstince din Constanţa

0
596

Direcția Generală de Asistență Socială Constanța anunţă că intensifică măsurile pentru prevenirea și combaterea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus, după înregistrarea unui nou caz de infectare într-un centru din subordinea acestei instituţii. Acest nou caz vine după focarul înregistrat de DGASPC în centrul de la Negru Vodă.

“Având în vedere faptul că un rezident al Căminului pentru Persoane Vârstnice Constanța a fost testat pozitiv pentru SARS-COV-2, DGAS anunță următoarele măsuri:
1. Acțiunile de dezinfecție în toate spațiile se vor efectua de două ori pe zi, dimineața și seara, cu substanțe avizate de Ministerul Sănătății;
2. Se menține măsura interzicerii accesului aparținătorilor în sediul Căminului;
3. Accesul personalului propriu în instituție se face numai cu respectarea tuturor normelor în vigoare: purtarea obligatorie a echipamentului de protecție în spațiile închise și termoscanarea”, transmite DGASPC.

Conducerea DGASPC a mai menţionat că toți rezidenții centrului sunt monitorizați permanent, încă din luna martie, prin termoscanare de două ori pe zi și consult medical zilnic.

M.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.