Crima de la Cernavodă: motivul cumplit pentru care profesoara de psihologie a fost ucisă!

0
4561
Cristina Palu - profesoara ucisă la Cernavodă

Noi detalii au apărut în urma descoperirii macabre, într-un apartament din Cernavodă, acolo unde o femeie de 52 de ani a fost găsită decedată.

Întreg tabloul pare desprins dintr-un film de la Hollywood: o femeie a cerut ajutorul pompierilor pentru a debloca o ușă, întrucât sora ei nu mai răspundea la telefon, iar ușa era blocată. În momentul în care au pătruns în apartament, au avut parte de o scenă horror: o femeie trecută de prima tinerețe, moartă, pe jumătate dezbrăcată, cu mâinile legate la spate și cu un căluș în gură.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că persoana decedată este Cristina Palu, de 52 de ani, profesoară de psihologie/logică, sociologie la Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Medgidia.

De precizat că, potrivit unor vecini ai victimei, singura persoană străină care ar fi intrat în locuința Cristinei Palu, în ultima perioadă, a fost un muncitor care i-a montat mai multe jaluzele la ferestre. Oamenii nu exclud, totuși, ca și alte persoane să fi pătruns în interiorul apartamentului.

Unii colegi și cunoștințe ai acesteia s-au declarat șocați la aflarea veștii.

Nu știam nimic, sunt de-a dreptul șocată. Nu știu nimic din ceea ce s-a întâmplat, am aflat din presă. E oribil ceea ce i s-a întâmplat”, ne-a declarat o colegă de breaslă, care a dorit să-și păstreze anonimatul.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, Gill Julien Grigore Iacobici ne-a oferit declarații oficiale despre crima de la Cernavodă și cum a fost prins autorul.

Potrivit anchetatorilor, presupusul autor al omorului a încercat să o jefuiască pe profesoara Cristina Palu, pe care o cunoștea mai demult, de când îi montase geamuri și uși termopan în apartament. În momentul în care a fost surprins, a omorât-o prin ștrangulare cu un cablu, după care a legat-o cu mâinile la spate și a dezbrăcat-o, pentru a-i pune pe anchetatori pe o pistă falsă. Declaraţiile prim-procurorului AICI: https://focuspress.ro/video-declaratii-oficiale-ale-sefului-parchetului-tribunalului-despre-crima-de-la-cernavoda-si-modul-in-care-a-fost-prins-autorul/

Prietenii profesoarei Cristina Palu au postat pe Facebook un mesaj în semn de omagiu.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.