Cumpăna, Cernavodă și Târgușor vor intra în carantină: rata de infectare a depășit cifra 6 la mia de locuitori

2
12620

Încetul cu încetul întreg județul Constanța va intra în carantină, iar asta pentru că rata de infectare la mia de locuitori este în continuă creștere depășind cifra 7.

În acest moment mai multe localități constănțene se află în carantină, în frunte cu municipiul Constanța, iar pe listă li se vor alătura și orașul Cernavodă, comuna Cumpăna și Târgușor, care vor intra în carantină pentru 14 zile.

Dar până la ordinul emis de Raed Arafat se va întruni Comitetul Județean pentru Situații de Urgență pentru a transmite către Departamentul pentru Situații de Urgență această hotărâre luată în baza anchetelor epidemiologice efectuate de către DSP și INSP.

Această informație a fost confirmată de prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, contactat fiind de reporterii Focus Press.

Precizăm că, potrivit datelor oficiale transmise de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) Constanța, miercuri, 25 noiembrie a.c., rata de infectare cu virusul Sars-Cov-2 în aceste trei localități era:

Cernavodă: 6,16

Cumpăna: 6,16

Târgușor: 8,10

Link către lista cu rata de incidență în localitățile constănțene, în perioada 12 noiembrie a.c.- 25 noiembrie a.c..

L.M.

2 COMENTARII

  1. Mai terminați să promovați minciuni ce probe aveți vrem să vedem și noi nu mai mințiți că o să plătiți pentru ce faceți mai târziu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.