Un bărbat din Gârliciu a decedat, iar un altul este grav rănit în urma unui accident produs în județul Tulcea

0
484
Pasagerul de pe locul dreapta față a decedat. FOTO IPJ Tulcea

Un autoturism BMW scăpat de sub control s-a izbit violent de un copac aflat pe marginea Drumului Național 22A, între localitatea Ciucurova și Popasul Izvorul Cerbului. Pasagerul din dreapta a decedat pe loc, iar șoferul a fost scos din resturile mașinii și transportat la spital.

Accidentul a avut loc în jurul orei 9.40, iar la fața locului s-au deplasat echipaje de poliție, opt pompieri cu o autospecială de stingere cu modul descarcerare, o ambulanță SMURD din cadrul Stației de pompieri Babadag a ISU Delta Tulcea, precum și două echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea.

La fața locului au fost găsite două victime de sex masculin, din care una încarcerată. Din nefericire, persoana aflată în dreapta șoferului, un bărbat în vârstă de 35 ani, încarcerată, prezenta leziuni incompatibile cu viața, echipajul SAJ pronunțând decesul. Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 50 de ani a suferit un traumatism toracic. Acesta a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la UPU Tulcea pentru investigații medicale suplimentare.

Ambele victime sunt din comuna Gârliciu din județul Constanța.

C.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.