Dacă nu poate ridica un bloc, Goane vrea un restaurant în zona Perla

0
1916
Constantin Goane. FOTO: Facebook

Firma lui Constantin Goane vrea să construiască un restaurant în Mamaia, după ce a fost refuzat de Primăria și nu a primit primul document de urbanism pentru edificarea unui bloc cu nouă etaje.

Comisia tehnică de amenajarea teritoriului și urbanism din cadrul Primăriei Constanța se va întruni miercuri, 7.12.2022, începând cu ora 12.00.

Membrii comisiei vor analiza și solicitarea firmei Margona MTC de elaborare a unui Plan Urbanistic de Detaliu – etapa demarare consultare publică – pentru construirea unui imobil parter cu funcțiunea de alimentație publică în stațiunea Mamaia, zona Hotel Perla.

Societatea comercială a fost înființată în martie 2013 și are ca principal obiect de activitate „Parcuri pentru rulote, campinguri și tabere“. Unicul său asociat și administrator este Constantin Goane. Pentru 2021, firma a raportat o cifră de afaceri de peste 144.000 de lei și pierderi de aproape 320.000 de lei, având un angajat.

Anul trecut, Margona MTC nu a primit de la Primăria Constanța certificat de urbanism pentru construirea unui bloc de nouă etaje în zona Perla, deoarece terenul nu are acces direct dintr-o circulație publică.

Margona MTC administrează campingul Costa Village din Mamaia Sat, de lângă Promenada Năvodari.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.