Tibi Francezu, care l-a împușcat pe Nuredin și care s-a răfuit cu Rafte, are probleme cu Poliția Rutieră

0
13661
Beinur Nuredin şi Tibi Francezu, sursa foto: rtv.net

Tiberiu Ștefan Neicu, cunoscut ca Tibi Francezu, are probleme cu Poliția Rutieră din București, motiv pentru care a contestat în instanță un proces verbal de contravenție. Acesta este cunoscut, inclusiv la malul mării, ca un apropiat al lumii interlope. De dată recentă a scăpat ca prin urechile acului întrucât cunoscutul Nuredin Beinur nu a depus plângere pe numele lui. De asemenea, numele lui Neicu a apărut, dar ca parte vătămată, într-un dosar în care făptuitor era afaceristul constănțean Daniel Rafte.

Pe rolul Judecătoriei Sectorului 4 București a fost înregistrat un dosar, în octombrie, cu obiectul: ”anulare proces verbal de contravenţie PV seria PBW nr. 657139/15.09.2022”, în care contestator este Tiberiu Ștefan Neicu, iar intimat este D.G.P.M.B.- Brigada Rutieră. Așa cum bine se poate înțelege, este vorba de o sancțiune primită de Neicu, pe care acesta a contestat-o. Termenul de judecată a fost stabilit pentru data de 19.12.2022.

Amintim că Tiberiu Ștefan Neicu a fost condamnat, în august a.c., la 1 an și 9 luni de închisoare cu suspendare, pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, de unde rezultă că victima, adică Nuredin Beinur, nu a depus plângere. Decizia nu a fost definitivă, dar nici nu a fost depus apel.

Totul s-a petrecut în martie 2022, la localul Voievodal din București, acolo unde Nuredin Beinur, din Mangalia, a fost împușcat, în zona ochiului, cu un pistol neletal de către Tibi Francezu. Beinur s-a dus la spital, a primit îngrijiri medicale, însă, la acea dată, a spus că nu depune plângere. A dat declarație ca martor, relatând cum a ajuns la localul Voievodal din București, venind de la un alt local, de la o zi de naștere. Aici, la masa lui au tot venit persoane care voiau să discute cu el despre un conflict anterior de la un alt local. Le-a spus că nu au ce să discute, dar au instat, inclusiv să se împace. Apoi s-a dus la toaletă, iar când s-a întors l-a văzut pe Tibi Francezu în fața lui, la o distanță de circa 5 – 7 metri, care avea un pistol pe care l-a îndreptat spre el și a tras. Apoi, agresorul a fugit, iar Beinur s-a dus la spital.

De asemenea, Tibi Francezu a apărut ca parte vătămată într-un dosar în care făptuitor era afaceristul constănțean Daniel Rafte. Vezi detalii aici!

Rafte se află, în momentul de față, în arest preventiv într-un dosar de trafic de droguri, instrumentat de DIICOT. Vezi detalii aici!

Liliana BELCIUG

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.