Tânăr condamnat pentru trafic de droguri, la Constanța. Judecătorii au menținut sechestrul pe Mercedesul cu care se mândrea prin oraș

2
14534
Savastre Claudius Răzvan, foto Facebook

Un traficant de droguri din Constanța a fost condamnat la o pedeapsă privativă de libertate, după ce a fost găsit vinovat de prima instanță. După ce a fost filat ceva timp, tânărul a fost arestat, anul trecut, apoi a fost trimis în judecată.

Este vorba despre un filat de DIICOT, fiind bănuit de trafic de droguri de risc și de mare risc, Claudius Răzvan Savastre, la domiciliul căruia au avut loc percheziții, anul trecut, când oamenii legii au descoperit diverse categorii și cantități de stupefiante. La solicitarea procurorilor DIICOT Constanța, acesta a fost propus spre arestare, la Tribunalul Constanța.

Ulterior, individul a fost trimis în judecată, împreună cu o altă persoană, iar după un an și câteva luni, cei doi au fost deja condamnați la pedepse cu închisoarea.

Claudius Răzvan Savastre a fost condamnat la 4 ani și 26 de zile de detenție, cu executare, pentru trafic de droguri de risc și de mare risc,  în timp ce al doilea individ, probabil un client de-al său, a primit 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru deținere de droguri pentru consum propriu.

De asemenea, în ceea ce-l privește pe Savastre, instanța a dispus menținerea măsurii sechestrului asigurator asupra mai multor bunuri, printre care se numără și un autoturism marca Mercedes, cu care individul se mândrea prin oraș. De precizat că acestuia îi plăcea să se afișeze la tot felul de petreceri și pe Facebook, neștiind că ”cineva” stătea cu ochii pe el permanent.

În ceea ce privește sentința Tribunalului, aceasta nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Daniel ALBU

2 COMENTARII

  1. Un astfel de exemplar tras la indigo exista și in comuna Costinești ,făcând furie in zonă cu autoturismele PXO, coincidență s-au nu tot marca Mercedes . Din păcate el nu poate fi tras la răspundere atâta timp cât organele competente poliția și primăria ,prin vechiul și actualul primar îl susțin și îl protejează de ani de zile, aceștia fiind corupți până în măduva spinării. Acest individ destul de periculos fiind Președintele APC Costinești și patronul firmei SC VIRALEX 2005 având diverse obiecte de activitate desfășurate în zonă inclusiv cu primăria prin contracte directe, își permite ilegalități sfindand legile statului.

  2. Politia și toate organele statului cele mai hiene și perverse persoane… sunt alți care învârt milioane prin droguri și prin prostituție dar asa e când dai dreptul. Vorba acea “dai un ban dar stai în fata ” cea mai spurcat rasa de pe pământ rămâne rasa română pentru o cantitate găsită în casa și dovedit la spital si laborator ca este consumator și este văzut ca vânzător rusine justiției romane

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.