Dana Dina, candidat pe lista PNL pentru Consiliul Local: „Constanţa trebuie rescrisă de la zero”

0
1042

PNL a stabilit lista de candidaţi pentru Consiliul Local Municipal Constanţa. Urmează doar câteva mici „retuşuri” – posibil să mai apară un nume nou, iar ordinea să fie uşor modificată, după cum a precizat, într-un interviu pentru Focus Press, preşedintele PNL Constanţa, Bogdan Huţucă, însă este o certitudine că Ionuţ Rusu deschide lista. La fel, nu este îndoială că Dana Dina, antreprenor, este pe listă.

Pe Dana Dina o ştiu doamnele şi domnişoarele pentru magazinul de pe bulevardul Tomis; de 15 ani, o pasionează moda şi a făcut din asta o afacere. A cochetat de mult cu politica, iar de anul acesta a decis că este pregătită să candideze: „Constanţa trebuie rescrisă de la zero”, a afirmat Dana Dina într-o discuţie despre motivele pentru care s-a alăturat echipei PNL şi despre problemele urbei noastre.

Dana Dina constată că se fac lucruri în Constanţa – asfaltările din aceste zile – pentru că se apropie campania electorală; o altă remarcă a ei este că pe bulevardul Tomis serviciul de salubritate este la pământ, mai exact, firma de salubritate nu ridică gunoiul.

Ce oferă Constanţa tinerilor? Nu prea multe, prin urmare ei pleacă în centre universitare din alte ţări şi nu mai revin acasă – este o altă constatare a Danei Dina.

Declaraţiile complete le puteţi urmări în materialul VIDEO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.