Daniel Rafte s-a ales cu plângere penală pentru loviri şi alte violenţe

0
7008
Daniel Rafte

Daniel Rafte, constănțeanul care a tot apărut în presa locală în ultima perioadă, ”grație” unor anchete, s-a ales cu plângere penală la Parchet. Nu este vorba despre mașinile cu care se mândrea și care, de fapt, ar fi fost furate din occident, ci despre o agresiune.

În luna noiembrie a anului trecut, Daniel Rafte, devenit cunoscut ca urmare a construirii unor imobile construite în municipiul Constanța, a fost autorul unei agresiuni, care a avut loc în plină stradă. De fapt, constănțeanul l-a agresat fizic pe un fost partener de afaceri căruia îi datora bani. Așa cum am precizat, în exclusivitate, la vremea respectivă, Daniel Rafte este acuzat că l-a ameninţat şi că s-a răzbunat, fizic, pe reprezentantul unei firme de construcții, care s-a adresat instanței pentru a-și recupera banii pe unele lucrări.

În speță, potrivit avocatului victimei, totul a început în 2019, când între firma lui Daniel Rafte, S.C. ALMAR NEW BUILDING S.R.L, și cea a lui Ștefan Mihai, S.C. MEDRANO S.R.L., au fost încheiate două contracte de prestări servicii privind lucrări de construcții la două imobile din municipiul Constanța. Cum firma beneficiară a întârziat cu plata facturilor, conform contractului, trebuie să achite niște despăgubiri de 66.279,75 lei (penalităţi de întârziere in cuantum de 0,5% pe zi de întârziere aferente debitului principal, conform cntractului).

Numai că Daniel Rafte nu a mai vrut să achite acele penalități, în timp ce creditorul trebuia să-și plătească, la rândul lui, muncitorii, furnizorii etc. Firma contractată a cerut falimentul societății lui Rafte, iar instanța a încuviințat solicitarea, mai ales că era vorba despre un debit destul de consistent. A fost momentul în care acesta a început să amenințe în toate felurile, nemulțumit de situația creată. Totul a culminat într-o seara din luna noiembrie, când Ștefan Mihai se afla cu mașina în fața unui bloc din Tomis Nord, împreună cu soția sa, iar la un moment dat a apărut Daniel Rafte, care a deschis portiera și a început să-l lovească cu pumnul și să-l amenințe în continuare. Mai departe, victima și-a scos certificat medico-legal, iar cu acesta s-a prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, formulând plângere penală împotriva lui Daniel Rafte, pe care îl acuză de loviri și alte violențe. Actualmente, plângerea se află în lucru la procuror.

Daniel ALBU

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.