De la 1 septembrie începe „Litoralul pentru toți”. Operatorii de plajă scad prețul șezlongurilor

0
2301

Românii care vor ajunge de mâine în vacanță la mare vor putea să se distreze cu bani mai puțini, întrucât prețurile de pe litoralul românesc “vor intra la apă”. Nu doar cazarea va fi mai ieftină. Operatorii de plajă s-au pregătit și ei să scadă prețurile la șezlonguri.

Turiștii dar și constănțenii se vor bucura de prețuri mai mici de la 1 septembrie. Dacă în ultimele zile din luna august operatorii de plajă au menţinut prețurile din sezon, de mâine acestea se vor reduce la aproape jumătate. Astfel, în zona Cleopatra din stațiunea Mamaia, un șezlong costă acum 25 de lei, iar de mâine acesta va fi 15 sau 10 lei.

Unii constănțeni susțin că prețul este unul cam mare și așteaptă să fie reduse. „25 de lei este cam mult, dar ce să facem? Așteptăm să se reducă și o să venim mai mult atunci. La 10 lei mai merge”, a precizat un bărbat aflat pe plajă.

De partea cealaltă, turiștii nu par să fie deranjați de prețurile din stațiunea Mamaia. „Ce contează cât costă șezlongul? Și dacă e 40 de lei și dacă e 10 lei, oricum venim la plajă. Mai stăm câteva zile și dacă se ieftinesc prețurile cu atât mai bine. Da oricum, când vii la mare trebuie să ai ceva bani, că doar nu vii cu 200 de lei în buzunar”, a declarat un tânăr din Slobozia.

Cei care vin pe litoral în septembrie nu trebuie să își facă griji deoarece vremea se anunță a fi călduroasă. Temperaturile în prima jumătate a lunii vor fi peste normalul perioadei în zonele estice și sud-estice.

Conform Administrației Meteorologice din România în săptămâna 31.08.2020 – 07.09.2020 temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, în regiunile estice și sud-estice, iar în rest valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval.

În săptămâna 07.09.2020 – 14.09.2020 mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice acestei perioade în regiunile estice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil ușor excedentare în regiunile intracarpatice.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.