Decât să ia amendă de la Primărie, CJ Tulcea a preferat să încheie contract cu aceasta

0
266
Consiliul Județean Tulcea. FOTO Cătălin SCHIPOR

Tulcenii s-au arătat contrariați de faptul că în zona Sălii Sporturilor/Polivalente din municipiu, bălăriile au crescut exagerat de mult și au arătat cu degetul spre Primărie, că nu își face treaba. Edilul a răspuns însă că terenul este al Consiliului Județean Tulcea, iar dacă nu își face curat, riscă amendă.

Reprezentanții Primăriei Tulcea au anunțat că în urma sesizărilor apărute ieri în mediul online cu privire la iarba netunsă din jurul Sălii Polivalente, Consiliul Județean Tulcea, în calitate de proprietar al terenului, a contactat SC Servicii Publice SA (societate a Primăriei Tulcea – n.r.). Cele două entități juridice au semnat un contract de prestări servicii.

„Începând de mâine, iarba crescută necontrolat va fi tunsă, atât la Sala Polivalentă, cât și pe alte terenuri aflate în administrarea CJ Tulcea.Numai prin cooperare se pot face lucruri frumoase pentru Tulcea. Invităm toate persoanele fizice și juridice la cooperare pentru a avea un oraș îngrijit și întreținut pe principii juste față de cetățeni“, a transmis primarul Ștefan Ilie.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.