FC Voluntari îşi păstrează locul în Liga I, după 4-0 în barajul cu Dunărea Călăraşi

0
19

FC Voluntari şi-a păstrat locul în Liga I de fotbal, după ce a învins formaţia de liga a doua Dunărea Călăraşi cu scorul de 4-0 (2-0), joi seara, pe teren propriu, în manşa secundă a barajului pentru menţinere/promovare în eşalonul de elită.

FC Voluntari, care câştigase cu 2-1 în tur la Călăraşi, s-a impus fără emoţii, prin golurile marcate de Lukas Droppa (7), Jefte Betancor (18), Igor Armaş (79), Cosmin Achim (86 – penalty), beneficiind şi de avansul omului în plus timp de aproape o repriză. Tânărul Robert Sălceanu (Dunărea) a primit al doilea cartonaş galben în min. 54.

Ilfovenii au mai avut o bară, prin Jefte (57), iar Ion Gheorghe a ratat trei ocazii bune de gol, în min. 31, 41 şi 85. Echipa din Călăraşi a avut şi ea două ocazii bune de gol, dar Baudouin Kanda le-a ratat în min. 3 şi 17. FC Voluntari a încheiat pe locul 13 în Liga I (7 în play-out), iar Dunărea a ocupat locul 4 în play-off-ul Ligii a II-a.

Au retrogradat în liga secundă Politehnica Iaşi, Astra Giurgiu, ultimele două clasate în Liga I, precum şi FC Hermannstadt (locul 14 în Liga I, 7 în play-out), care a pierdut barajul cu CS Mioveni (locul 3 în play-off-ul Ligii a II-a), după 0-0 în deplasare şi 1-2 acasă, la Mediaş.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.