Decebal Făgădău despre echipa pentru Primăria Constanța și adversarii politici

0
531

Actualul primar al Constanţei, Decebal Făgădău a susținut joi, 20 august a.c., o conferință de presă, în care a anunțat echipa cu care va merge mai departe în lupta pentru administrația locală și faptul că și-a depus candidatura pentru scaunul de primar al municipiului.

Acesta a făcut referire în primul rând la persoanele care nu vor mai face parte din viitoare echipă de la Primărie.

Îmi pare rău că în această echipă nu mai este doamna Mariana Cojoc, nici Răzvan Florea, este un om serios, dar a spus că înțelege conjuctura în care am dispus începerea lucrărilor la bazinul de înot și n-am putut duce la îndeplinire acest proiect. Totodată nici Dumitru Babu nu se mai regăsește. Lista începe cu viceprimarul actual Costin Răsăuțeanu, care a rămas alături de echipă (…) Doamna Claudia Dobre, economist, Cristi Mihăilescu, Daniel Georgescu, Răducu Popescu, Teodor Patrichi, Aurelian Marin, Marius Andreaș, Sorin Lucian Ionescu.”, a spus Decebal Făgădău.

Decebal Făgădău a vorbit despre candidatura lui Vergil Chițac, acuzând că de fapt adevăratul candidat al PNL Constanța este Gabriel Comănescu, care bagă bani în această campanie în loc să își plătească angajații.

Constat cu regret faptul că PNL Constanța nu are candidat la Constanța. Știm că din nou, candidatul așa-zise drepte este candidatul lui Comănescu. Regret că președintele PNL, Huțucă nu a candidat la primărie. De ce Comănescu dă bani pentru campanie și nu își face Casa cu Lei, sau de ce nu dă la spitale? Că și așa i-a salvat candidatul. Nu și-a plătit angajații, nu are respect față de muncă“, a mai spus edilul.

În următorul mandat, Decebal Făgădău a spus că își dorește să întocmească Planul Urbanistic General.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.