Decoraţiile de Paşti ne costă peste 100.000 de lei. Câştigătorul licitaţiei este “abonatul de serviciu”

0
731

Primăria Constanța a atribuit contractul de închiriere, inclusiv montarea și demontarea, unor instalaţii de iluminat ornamental cu ocazia Sărbătorilor Pascale 2021.

Câștigătorul licitației inițiate pentru închirierea decorațiilor iluminate festiv pentru Paști este nimeni altul decât Luxten Lighting Company S.A., firma care se ocupă de tot ce înseamnă iluminat public în Constanța, aproape în fiecare an.

În cadrul noului contract obținut, de 104.170 de lei, fără T.V.A. (potrivit reprezentanților Biroului de presă al Primăriei Constanța), Luxten va monta figurine 3D, 2D și perdele luminoase, respectiv panouri din aluminiu cu textul „Paște fericit“ și doi iepurași dispuși în lateral, perdele cu țurțuri, figurine pe cadru din aluminiu în forma unui iepuraș cu ou sau a unei lumânări cu ou sau cu frunze, ori de forma unui îngeraș, plus figurine tip ouă încondeiate de Paști.

Instalații de iluminat festiv vor fi montate la toate intrările din oraș, în sensurile giratorii și pe Bulevardul Tomis. În total, 229 de produse. Toate vor fi echipate cu sursă de lumină de tip LED, astfel încât să  asigure un consum mic de energie electrică.

Serviciile ce vor fi prestate de Luxten includ închirierea decorațiilor de Paști, dar și montarea și demontarea acestora. “Se vor monta astfel încât să fie puse în funcțiune în Duminica Floriilor”, ne-au mai precizat reprezentanții Biroului de presă.

Reamintim că acționarii Luxten Lighting Company S.A. Nicolae Claudiu Rădulescu (40%), Ionel Pepenică (23%), Monica Maria Bucur (18%) și Silvian Șerbănescu (15%). În 2020, firma a realizat o cifră de afaceri de peste 76 de milioane de lei și un profit net de peste 5,6 milioane de lei, cu un număr mediu de 232 de angajați

Valentin ISPAS

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.