Pensiunile și hotelurile din Delta Dunării, ocupate în proporție de 95% de Paște. Ce trebuie să știe turiștii

0
157

Delta Dunării atrage de la an la an din ce în ce mai mulţi turişti români, care şi-au petrecut de regulă ultimele vacanţe în destinaţii externe şi acum se întorc să descopere şi ceea ce au acasă. Spre uimirea lor, Delta chiar le arată că este una dintre destinaţiile de top şi că merită toată atenția. Aproape toate locurile au fost rezervate din vreme pentru vacanța de Paște, Delta fiind considerată în continuare cea mai sigură destinație turistică, în pandemie.

Pensiunile și hotelurile din Delta Dunării sunt ocupate în proporție de 95% de Paște și 1 Mai, iar oamenii și-au achizițonat sejururi de cel puțin trei nopți. Potrivit președintelui Asociației Delta Dunării, Cătălin Țibuleac, este un început promițător pentru sezonul din acest an.

“Dacă ne uităm la rezervările de Paște, începutul sezonului arăta bine și se vede că românii încep să aibă din nou încredere în deplasări. Delta rămâne în continuare o destinație sigură din punct de vedere pandemic. Multe locații sunt ocupate 100%, ceea ce este bine pentru operatorii economici din turism afectaţi de criza economică. Unii dintre ei au hotărât să menţină preţurile la nivelul celor din 2019, fapt care aduce plus valoare produsului”, a declarat Cătălin Țibuleac.

De Paște și 1 Mai, în Delta Dunării, pentru trei zile de cazare, cu mic dejun, cină și masă festivă incluse, prețurile încep de la 800 de lei de persoană și pot urca până la 2.000 de lei.

Administratorii de hoteluri și pensiuni spun că turiștii care vin în Deltă trebuie să aducă o dovadă a faptului că sunt vaccinați, iar cei încă neimunizați vor primi un test rapid gratuit.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.