Primarul Chiţac, la sediul PNL, la şedinţa de “armonizare” pe proiectele pe care urmează să le voteze consilierii locali

0
312

Consilierii locali municipali PNL s-au întrunit miercuri, 21 aprilie, la sediul organizaţiei de partid, pentru o şedinţă “de armonizare”. A participat şi primarul Vergil Chiţac, iar discuţiile au avut vizat proiectele care urmează să fie votate în şedinţa Consiliului Local Municipal Constanţa de vineri.

“Normal că a participat, este primar din partea PNL. Au fost şi preşedintele, deputatul Bogdan Huţucă, dar şi senatorul Septimiu Bourceanu – el a fost cel care s-a comportat ca un mediator, a fost un liant între noi”, a declarat unul dintre participanţii la şedinţa desfăşurată la sediul PNL Constanţa.

Potrivit celor prezenţi, primarul a făcut şi glume: “Este un om ok, dar trebuie să înveţe să dea dovadă de mai multă empatie şi să se comporte ca unul dintre oamenii obişnuiţi, să fie mai popular, mai aproape de popor, cum s-ar zice. Şi să asculte, pentru că la primărie pare izolat de ce avem să îi transmitem… Sunt chestiuni pe care ni le spun cetăţenii, probleme, dar până acum a fost mai greu cu comunicarea. Cel puţin la primărie… greu de tot cu unii de pe acolo”, a mai comentat un consilier.

Dincolo de aceste comentarii, concluzia consilierilor liberali, la final de şedinţă, a fost că vor vota toate proiectele, că le-au înţeles, mai ales că, acolo unde au avut nelămuriri, l-au întrebat pe primar, care le-a oferit explicaţii.

Mai rămâne de văzut dacă toate proiectele respectă, de această dată, şi legislaţia în vigoare. Spunem asta pentru că, de dată recentă, prefectul a solicitat revocarea unor hotărâri, întrucât ele sunt ilegale. De precizat că orice proiect este verificat de secretarul general al municipiului, Georgiana Gospodaru, care dă aviz de legalitate. Ori, din experienţa de până acum, începem să avem îndoieli că aceasta stăpâneşte legislaţia, motiv pentru care n-ar fi rău să se consulte şi cu alte persoane competente în domeniu, ca de exemplu… city managerul municipiului, nimeni alta decât avocata Felicia Ovanesian.

A.C.

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.