VIDEO. Deocamdată nu se deschid toate centrele de vaccinare antiCOVID anunțate pentru Constanța

0
1052

Deși era anunțată deschiderea a 18 centre de vaccinare antiCOVID în județul Constanța, deocamdată vor funcționa doar cinci dintre ele.

Luni, 18 ianuarie a.c., începe vaccinare antiCOVID a persoanelor care se încadrează în etapa a II-a a campaniei naționale: persoane cu vârste de peste 65 de ani și bolnavi cronici.

Deși pentru județul Constanța era anunțată deschidere a 18 centre de vaccinare, deocamdată vor funcționa doar cinci dintre ele.

Toate cele 18 ar fi gata amenajate, dar nu au fost alocate atâtea fluxuri de vaccinare antiCOVID pentru județul Constanța.

„Avem 480 de programări la Spitalul Militar Modular de pe Stadionul Portul. Vom avea opt fluxuri aici. Restul, rămân două în Medgidia, Cernavodă și Hârșova. O parte din centrele din județul Constanța nu s-au deschis nu pentru că nu sunt gata, ci pentru că nu au fost date atâtea fluxuri pe județul Constanța. Înțeleg că, în viitorul apropiat, o să ni se mai dea și atunci ușor-ușor vom putea deschide și celelalte centre, pe care le-am anunțat“, a declarat ec. Cristina Schipor, director executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Constanța.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.