Deputatul ales Lucian Lungoci nu participă la învestirea noului Parlament: e în carantină

0
464
Lucian Lungoci

Președintele interimar al Organizației Municipale a P.S.D. Constanța, Lucian Lungoci, deputat ales după alegerile din 6 decembrie a.c., nu poate participa luni, 21.12.2020, la învestirea noului Parlament. Acesta se află de o săptămână în carantină la domiciliu, după ce a fost confirmat cu infecție SARS-CoV-2.

Lucian Lungoci, secretarul executiv al Organizației Județene a P.S.D. Constanța, a obținut primul său mandat de deputat, după alegerile din 6 decembrie a.c. Acesta, însă, nu poate fi prezent la prima convocare a noului Parlament, anunțată de președintele Klaus Iohannis pentru luni, 21.12.2020, deoarece testul său COVID-19 de săptămâna trecută a fost pozitiv, așa că se află în carantină la domiciliu.

„Am vrut să îmi fac analizele anuale, dar întâi a trebuit să fac testul pentru COVID. Dimineață am fost testat, iar seara am primit e-mail că testul este pozitiv. Am vorbit cu Direcția de Sănătate Publică, mi-am anunțat medicul de familie, acum stau în casă. Așa că nu pot să fiu luni în Parlament, la depunerea jurământului, mai am de stat o săptămână în carantină, acasă. Probabil, cel mai bine ar fi fost ca toți deputații și senatorii aleși să își facă un test COVID înainte de a participa la prima ședință a noului Parlament“, ne-a declarat Lucian Lungoci.

Fostul administrator special al Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța este asimptomatic și starea lui de sănătate este bună, așa că abia așteaptă să iasă din carantină, peste o săptămână.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.