Primul consilier local constănțean exclus din partid, în mandatul 2020-2024

0
1056
Echipa PSD Hârşova, sursa foto: Facebook

PSD Constanța l-a exclus din partid pe Marian Paștea, consilier local la Hârșova. Acesta ar fi votat pentru proiecte de hotărâre inițiate de primarul PNL Viorel Ionescu, contrar colegilor săi de partid, așa că a fost exclus și își va pierde calitatea de ales local.

Marian Paștea, consilier local P.S.D. la Hârșova, a fost exclud din partid de P.S.D. Constanța, așa că își va pierde calitatea de ales local prin ordin al prefectului Constanța, după luarea la cunoștință a excluderii. Aceasta a fost confirmată de Lucian Lungoci, secretarul executiv al Organizației Județene a PSD Constanța. Întreprinzătorul Marian Paștea ar fi votat pentru proiecte de hotărâre inițiate de primarul Viorel Ionescu, în ședințele Consiliului Local Hârșova, așa că s-a propus excluderea sa din partid.

„Da, s-a hotărât și s-a semnat decizia de excludere din PSD Constanța a lui Marian Paștea. A votat în neconcordanță cu deciziile colegilor săi de la Hârșova, a încălcat Statutul partidului, nu a reprezentat partidul pe listele căruia a candidat pentru Consiliul Local Hârșova, așa că a fost exclus și, deci, își va pierde mandatul de consilier local“, a explicat Lucian Lungoci.

Marian Paștea a votat pentru proiectele inițiate de primarul Viorel Ionescu și vineri, 18.12.2020, deoarece el poate încă vota, până la emiterea ordinului de către prefectul Constanței.

Locul său în Legislativul din Hârșova va fi luat, cel mai probabil, de Andreea Teodora Vâlcu, expert științe politice, care a candidat pe locul 9 pe listele PSD Hârșova, după Marian Paștea, care s-a aflat pe locul 8.

Valentin ISPAS   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.