Deputatul Dobre: Este pentru prima oară în istorie când se închid bisericile. Aceşti guvernanţi pun genunchiul pe gâtul românilor în fiecare zi

0
371

Deputatul Pro România Mircea Dobre susţine că actualul Guvern şi-a demonstrat „incompetenţa” în gestionarea pandemiei de coronavirus şi a comentat în acest sens deciziile din ultimele zile. „A fost în regulă, din punctul lor de vedere, să lase mii de români să se calce în picioare la aeroport, pentru a pleca la muncă în Germnia, dar nu este ok să îi lase pe oameni să meargă la biserică, respectând, desigur, reguli – să nu intre în biserică, să stea afară, păstrând distanţa. Este pentru prima oară în istorie când se închid bisericile”, a afirmat Mircea Dobre.

„Au decis să prelungească starea de urgenţă până pe 14 mai. Nu spun să se ridice de pe 1 mai, când ar fi trebuit să înceapă sezonul estival, dar puteau decide ca de pe data de 4 mai să înceapă relaxarea măsurilor, treptat, şi să urmărim evoluţia situaţiei. Din păcate, vedem cum aceşti guvernanţi pun, în fiecare zi, genunchiul pe gâtul românilor”, a mai spus Dobre.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.