Pandemie? Nu şi pentru investiţiile imobiliare: se depun în continuare acte la primărie, iar în Mamaia se munceşte ca în zilele normale

0
876

În timp ce o sumedenie de afaceri se prăbuşesc, investitorii imobiliari nu îşi închid afacerile, ba dimpotrivă: la Primăria Constanţa continuă să fie depuse documente pentru viitoare construcţii în municipiu (exemplu: pe strada Ştefan Mihăileanu, pe Şergent Nicolae Grindeanu şi aşa mai departe). În paralel, în staţiunea Mamaia continuă să se ridice imobile. Câteva dintre ele sunt pe malul lacului, în timp ce un altul este peste partea opusă a lacului, în locul unei terase.

Construcţia la care ne referim este situată în zona hotel Comandor şi hotel Orfeu. Începută anul trecut, clădirea a ajuns în momentul de faţă la etajul 2. În final, va avea 8 etaje, cu funcţiunea de cazare şi alimentaţie publică. Investiţia aparţine Lavdor Perla Mării SRL. Conform datelor oficiale, capitalul social al firmei este de 26.510 lei, cu un număr de 2.651 de părţi sociale, valoarea fiecăreia fiind de 10 lei. Asociatul SC G&G SRL are o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99,9623%. Restul de 0,0377% aparţine asociatului Ecaterina Gociman. Administratorul societăţii este George Gociman. Domeniul principal de activitate al firmei este „restaurante”.

Clădirea care se construieşte chiar în aceste zile va avea 40 de apartamente prevăzute cu câte două camere, 16 de trei camere şi 16 studiouri. Conform proiectului, clădirea ar urma să beneficieze de 73 de locuri de parcare – rămâne de văzut unde, pentru că în zonă nu mai există spaţii disponibile, în afară de parcarea care aparţine deja hotelurilor Comandor-Orfeu, plus spaţii verzi.

M.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.