Despescu: “Este regretabil ce s-a întâmplat în localitatea Mihail Kogălniceanu din judeţul Tulcea şi nu asta e imaginea MAI”

1
4541
Bogdan Despescu

Chestorul-șef de poliție Bogdan Despescu, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a reacţionat luni, 8 iunie a.c., în cazul incidentului de la Tulcea.

Este regretabil ce s-a întâmplat în localitatea Mihail Kogălniceanu din judeţul Tulcea şi nu asta e imaginea MAI. Am dispus, imediat după difuzarea acestor imagini, către IGPR şi către Jandarmerie verificări urgente urmând ca mâine să avem primele concluzii pe care le vom pune la dispoziţia organelor de Parchet competente într-o asemenea cauză. Asigurăm cetăţenii că astfel de fapte nu sunt tolerate de conducerea Ministerului Afacerilor Interne. Am dispus măsuri să se prelucreze acest caz cu toate efectivele şi să pună accent în pregătirea personalului pe modul de intervenţie în activitatea de impunere a legii“, a dat asigurări secretarul de stat Bogdan Despescu. 

Reamintim faptul că în spaţiul public au apărut luni, 8 iunie, imagini cu un căruţaş care a fost bruscat de oamenii legii. Bărbatul a fost încătușat pe jumătate dezbrărcat, în timp ce un jandarm l-ar fi lovit de mai multe ori! Incidentul a avut loc în comuna Mihail Kogălniceanu, judeţul Tulcea.

A.V.

Citeşte şi:

1 COMENTARIU

  1. Omul asta, daca-l pot numi asa, este vecin cu mine. Nu cred ca am vorbit cu el si nu-l cunosc. Dar gainile si alte pasari din curtea surorii mele il cunosc sigur. La fel si solarul. Omul asta nu a muncit niciodata si cred ca are ani de puscarie, mai mult decat varsta. In fiecare dimineata, la ora 4, trece cu caruta, si sigur nu merga la prasit. Are in permanenta de vanzare cereale si nutret. George, politaiul, poate nu ar fi trebuit sa-l bata, dar sunt convins ca avea in caruta ceva furaciuni. Si cred ca s-a saturat si el ( politaiul ) de atatea reclamatii. Cei de la A3 au avut nevoie de un subiect in ton cu timpurile, dar nu au intrebat pe nimeni din sat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.