Dezbatere publică pentru dezvoltarea staţiunii Cap Aurora

0
381
Stațiunea Cap Aurora - Foto: wowbiz.ro

Stațiunea Cap Aurora este cea mai mică dintre stațiunile litoralului românesc, cu o capacitate de aproximativ 2500 de locuri de cazare. Cap Aurora se află în continuarea stațiunii Jupiter, pe o lungime de 1 km. Farmecul stațiunii este dat de oază de verdeață, precum și de poziționarea pe un promontoriu stâncos între pădurea Comorova și mare. Pentru ca din ce în ce mai mulți turiști să vină în stațiune Primăria Mangalia intenţionează să realizeze proiectul „Dezvoltare turistică în statiunea Cap Aurora”, care va fi propus spre finanţare nerambursabilă, iar acum se află ăn faza de dezbatere publică.

Proiectul propune dezvoltarea şi modernizarea infrastructurii pentru maximizarea potenţialului turistic al staţiunilor turistice, dezvoltarea economică a zonei şi, implicit, creşterea numărului mediu de salariaţi la nivelul comunităţă UAT Mangalia. Obiectivul general al proiectului îl constituie reabilitarea căilor de acces către obiectivele turistice naturale din statiunea Cap Aurora.

Documentaţia poate fi consultată la sediul Primăriei Municipiului Mangalia situat pe Şoseaua Constanţei nr.13, la Compartimentul Informare Cetăţeni. Documentaţia se poate obţine, în copie, pe bază de cerere depusă la sediul Primăriei Municipiului Mangalia sau poate fi consultat pe site-ul instituţiei www.manga lia.ro. Până la data de 15.01.2021 se pot transmite în scris, propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind proiectul mai sus menţionat la sediul Primăriei Municipiului Mangalia, prin fax: 0241/75.56.06 sau pe e-mail la adresa secretariat primaria.mangalia.ro. Materialele transmise vor purta menţiunea: recomandare la proiectul „Dezvoltare turistică în staţiunea Cap Aurora”.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.