Dezvoltatorul Impact Developer a primit autorizaţia de construire pentru 5 blocuri de locuințe în cadrul proiectului Boreal Plus

0
1729

Proiectul Boreal Plus din Constanța trece în a doua fază de dezvoltare după ce Impact Developer & Contractor a obținut autorizația de construire pentru cinci blocuri de locuințe. Acestea vor cuprinde 341 de apartamente, 450 mp de spații comerciale și 427 locuri de parcare, cu termen de livrare estimat în prima parte a anului 2022.

Boreal Plus va fi construit în patru etape, pe un teren de 64.440 de mp, iar locaţia beneficiază de acces facil la plajă şi infrastructura de transport, precum şi de grădiniţă, hypermarket Kaufland, parc cu locuri de joacă pentru copii, cu teren de sport şi spaţii comerciale, în ansamblu. Amplasat în una dintre cele mai bine cotate zone rezidențiale ale orașului Constanța, în Palazu Mare, ansamblul Boreal Plus include în total 691 de locuinţe, dintre care 673 de apartamente, în 9 blocuri, şi 18 vile de lux.

Cele 5 blocuri, cu un regim de înălţime de P+8E+Etaj tehnic și P+11E+etaj tehnic, vor include 341 de apartamente tip studio, cu 2 şi cu 3 camere, cu termen de livrare estimat în prima parte a anului 2022. Boreal Plus trece astfel în a doua fază de dezvoltare a proiectului, după ce în prima parte a anului, a început lucrările de construcție a celor 18 vile din proiect, reprezentând prima fază de dezvoltare.

Din grupul de companii IMPACT Developer & Contractor fac parte: Bergamot Developments SRL care are ca obiect de activitate dezvoltarea proiectului Luxuria Residence din București, Actual Invest House SRL care oferă servicii de management pentru dezvoltarea rezidențială a Impact Group și Impact Finance & Developments SRL care colaborează cu instituții financiare românești pentru soluții de creditare pentru clienţi. Impact Developer & Contractor este reprezentată în calitate de CEO de către Sorin Apostol si îl are ca acţionar principal pe Gheorghe Iaciu (56,82%).

Mihaela GIUGLEA

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.