Din ce în ce mai multe vile turistice la Vama Veche

0
115

Vama Veche se află în apropierea graniței cu Bulgaria și este una din locațiile celebre pentru petrecerea unui concediu nonconformist. La Vama Veche se poate ajunge de la Mangalia, care este punctul terminus al căii ferate, cu ajutorul microbuzelor care se pot lua din gara sau cu masina proprie pe drumul national E 87. Stațiunea este într-o continuă transformare pentru că aici s-a construit foarte mult în ultimii ani, iar „spiritul” s-a pierdut printre tonele de moloz si beton. Și se mai construi în continuare.

Multe persoane care au afaceri în domeniul imobiliar „vânează” stațiunile de pe litoralul românesc pentru a-și ridica hoteluri și vile turistice, lucru care le aduce un mare aport financiar. Astfel, o nouă societate vrea să ridice o nouă unitate de cazare în Vama Veche. Societatea Arhistep Design a solicitat acordul de mediul pentru proiectul „Construire structură de cazare tip vilă P+1E și împrejmuire teren”, ce urmează a fi amplasată pe strada Parcela A454/1/1/3, Lot 17.  Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanța pe strada Unirii, nr.23, zilnic, între orele 9 – 13, şi la adresa titularului cu sediul în Municipiul Constanța pe strada Intrarea Baza Petrol, nr. 3.

Arhistep Design SRL a fost înființată în anul 2016. Firma este deţinută de un arhitect din judeţul Vaslui, Antohi Şerban-Vasile, având calitatea de unic asociat şi administrator. Societatea se ocupă de activităţi de arhitectură. În anul 2018 firma a s-a ocupat de proiectarea unei grădiniţe în comuna Băneasa.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.