Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța vrea să-și reabiliteze sediul, dar acum că are certificat, nu mai are bani

0
465

Primăria Municipiului Constanța a emis, cu greu, certificat de urbanism pentru reparații și consolidare a sediului Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța. Așa că acum, deși s-a eliberat documentul, instituția de gestionare a drumurilor naționale și autostrăzilor nu mai are fonduri

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța își desfășoară activitatea pe raza județelor Constanța, Ialomița, Călărași, Brăila și Tulcea. Ea administrează rețeaua de drumuri naționale din cele cinci județe și autostrăzile A2 și A4, adică 1.692,363 kilometri de drumuri.

D.R.D.P. Constanța a solicitat Primăriei certificat de urbanism pentru reparații și consolidarea sediului său din zona Gării, de pe Prelungirea Traian. Iar potrivit ing. Marin Dima, directorul general regional al D.R.D.P. Constanța, certificatul a fost foarte greu eliberat, abia săptămâna trecută.

Așa că deocamdată Direcția nu mai are fonduri pentru reabilitarea imobilului, rămâne de văzut ce se poate realiza la anul, după stabilirea bugetului pentru 2021.

„A fost foarte greu să obținem acest certificat. Cu greu a eliberat Primăria acest document. Așa că anul ăsta nu mai avem fonduri pentru reabilitare. Poate la anul, vedem ce putem face“, a declarat Marin Dima, directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.