Duel interesant la Albești

0
342

Gloria Albești a pierdut surprinzător meciul de pe teren propriu, disputat sâmbătă, în etapa a 7-a a Ligii a Ligii a 3-a la fotbal, în Seria a 3-a, contra ultimei clasate, Recolta Gheorghe Doja, scor 0-1.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Cositoru în minutul 55.

Dar trupa lui Ionel Melenco nu are timp de lins rănile.

Sâmbătă înfruntă, tot pe teren propriu, pe Mostiştea Ulmu, una dintre cele mai puternice echipe din serie.

“Am tratat meciul cu Gheorghe Doja ca pe unul facil iar lucru acesta ne-a costat mult. Este un duș rece din care trebuie să învățăm. Vine partida cu Ulmu și trebuie să ne luăm revanșa. Ulmu este o echipă foarte bună, poate chiar cea mai bună din serie dar vrem să demonstrăm că ce s-a întâmplat în disputa cu Doja a fost un simplu accident”, a declarat Adrian Bică.

Gloria Albești – Mostiştea Ulmu se joacă sâmbătă de la ora 15.00. Celelalte meciuri ale etapei cu numărul 9 sunt: Recolta Gheorghe Doja – FC Viitorul II, ACSM Oltenița – CS Afumați, Înainte Modelu – Agricola Borcea și Popești Leordeni – Axiopolis Cernavodă.

Miercuri, 28 octombrie, da la ora 15.00, pe terenul sintetic din Complexul Sportiv al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” de la Ovidiu, este programată şi restanţa dintre FC Viitorul II Constanţa şi Agricola Borcea, din etapa a 6-a.

Tudorel ENE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.