Directorul comercial al magazinelor Sevda construiește o vilă turistică de trei etaje în Mamaia Nord

0
766

Directorul comercial al lanţului de magazine de bijuterii Sevda, Ikmal Anefi, prin societatea IK SRL, se apucă de construit imobile destinate cazării pe perioada sezonului estival, în zona cea mai căutată a litoralului românesc, Mamaia Nord.

Mai precis, a fost depus la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța document ce vizează informarea publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul imobiliar al societății IK SRL.

Investiția imobiliară cu pricina constă în „Construire structură de primire turistică P+2-3E Retras”, amplasat în județul Constanța, orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, str. M1, parcela 166/31, lot 6+7.

Pentru cei interesați, informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța, strada Unirii numărul 23 şi la sediul societății.

Firma IK SRL a fost înființată în anul 1994 și are sediul social pe strada Viceamiral Ioan. Asociat unic și administrator este Anefi Ikmal. Activitatea principală a firmei este „Activităţi ale agenţiilor de plasare a forţei de muncă”, conform codului CAEN. Menționăm că Ikmal Anefi este directorul commercial de la Sevda Impex SRL, societatea care deține magazinul de bijuterii Sevda, unde asociat unic și administratorul societății de bijuterii este Erol Anefi.

Totodată, societatea mai are puncte de lucru pe strada Pescarilor din municipiul Constanța, dar și pe Aleea Panselelor din Eforie Nord.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.