Doi cetățeni străini care vindeau droguri la un festival în Mamaia au fost reținuți

0
256

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa au dispus luni, 1 mai 2023, reţinerea a doi inculpați, cetățeani străini, cercetati pentru savârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.

În cauză s-a reținut că, inculpații au deținut cantități de droguri de risc și  mare risc (cocaină, ketamină și ecstasy) în scopul comercializării în cadrul unui festival ce se desfăşoară în staţiunea Mamaia, judeţul Constanța.

Inculpații au fost depistați de către organele de urmărire penală în timp ce comercializau droguri de risc și mare risc.

În cursul acestei zilei,  judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanţa a dispus arestarea preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanţa.

Precizăm faptul că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.