Dolce Vita, Crazy și magazinul Dovi, amendate de polițiști

0
335
Foto Arhivă

Polițiștii și jandarmii constănțeni au continuat, luni, seria acțiunilor desfășurate pe linia verificării rmodului în care se respectă măsurile impuse prin Legea 55/2020, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

La activități au participat aproximativ 60 de forțe de ordine, fiind verificate 65 de societăți comerciale și fiind legitimate peste 360 de persoane. În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 91 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 45.000.

Totodată, pompierii au constatat 8 abateri, pe linia apărării împotriva incendiilor, fiind aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.000 de lei.

Exemple:

Polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în incinta a două localuri, situate pe bulevardul Mamaia, respectiv în Satul de Vacanță, se desfășoară acte de comerț în spațiu închis, încălcându-se prevederile Legii 55/2020.
Administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 4.000 de lei.

Surse neoficiale ne-au informat că localurile respective sunt Dolce Vita și Bela Impex.

Polițiștii Secției 3 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în incinta a trei localuri, situate pe strada Mircea cel Bătrân, respectiv în Portul Tomis, se desfășoară acte de comerț în spațiu închis, încălcându-se prevederile Legii 55/2020.
Administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 6.000 de lei.

Aceleași surse ne-au informat că este vorba despre Trei Cafe & Bistro, Crazy și Camarote.

Totodată, polițiștii Secției 3 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că două magazine, situate pe strada București, respectiv bulevardul Tomis, desfășoară acte de comerț în afara programului legal, încălcându-se prevederile Legii 55/2020.
Administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 4.000 de lei.

De menționat că unul dintre magazinele sancționate este Dovi, aparținând contrabandistului Viorel Done.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.