Dr. Adriana Câmpeanu: “Experiența acumulată în Consiliul Local mă va ajuta să îmbunătățesc vizibil sistemul social constănțean”

0
163

Drumul medicului Adriana Teodora Câmpeanu în Consiliul Local Constanța s-a încheiat. Medicul a decis să-și dea demisia din CL, pentru că a acceptat provocarea de a fi noul director executiv adjunct al Direcției Medico-Sociale din Constanța.

Dragii mei, după cum probabil știți deja, drumul meu în Consiliul Local Constanța s-a încheiat. Vă scriu cu emoție aceste rânduri pentru că au fost cinci ani plini, în calitate de consilier local. A fost o onoare pentru mine să fiu în slujba constănțenilor. A fost o perioadă plină de satisfacții, dar și de momente mai puțin frumoase în special atunci când proiectele pe care le-am inițiat și promovat nu s-au concretizat din motive independente de mine. Am posibilitatea acum să ajut constănțenii dintr-o altă perspectivă, aceea executivă. Sunt convinsă că experiența acumulată în Consiliul Local mă va ajuta să îmbunătățesc vizibil sistemul social constănțean. Vă mulțumesc tuturor pentru urări, încurajări și pentru gândurile bune!”, susține medicul Adriana Câmpeanu.

A. V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.