Dr. Cîrstoveanu şi medici rezidenţi de la Spitalul “Marie Curie” au transportat în Italia trei nou-născuți cu malformații cardiace

0
382

Denisa, Ramona și Stela sunt medici rezidenți la Terapie Intensivă Nou-Născuți (TINN) de la Spitalul “Marie Curie” din Bucureşti. Alături de dr. Cîrstoveanu, medicii rezidenţi au transportat în Italia trei nou-născuți cu malformații cardiace. Doi dintre ei au fost transportaţi intubați.

Dr. Cătălin Cîrstoveanu, șeful Secției TINN de la “Marie Curie”, susţine că micuţii au ajuns cu bine la clinica medicală din Italia: “Treaba principală au făcut-o cei trei medici tineri rezidenți, eu le-am fost ajutor. Mulțumiri tuturor medicilor, asistenților, instituțiilor și asociațiilor care sunt în spatele acestui transport. Mulțumim, Tarom. Mulțumim medicilor de la San Donato“.

Reamintim că medicul Cătălin Cirstoveanu s-a implicat în proiectul de dotare la standarde europene a Secției de Terapie Intensivă Neonatală din cadrul Spitalului Clinic Judeţeand e Urgenţă Constanţa. Dr. Cîrstoveanu afirma în luna septembrie a.c.: “Constanța este centru universitar”

A.V.

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.