VIDEO. Dr. Mrini: “Terapia prin lumină intensă pulsată este o alternativă reală pentru tratarea sindromului de ochi uscat, tot mai des diagnosticat în rândul pacienților noștri”

0
150

Știați că sindromul de ochi uscat este o afecțiune comună care atinge 5-20% din populație?! Dacă până acum această afecțiune era controlată cu comprese calde sau lacrimi artificiale, de acum există o soluție care rezolvă cu adevărat problema.

Terapia prin lumină intensă pulsată este un echipament medical special realizat pentru tratamentul uscăciunii oculare de cauză evaporativă. “Acest echipament, curând disponibil în spitalul nostru, prezintă o alternativă reală pentru tratarea sindromului de ochi uscat, tot mai des diagnosticat în rândul pacienților noștri, indiferent de vârstă. Programează-te și tu!“, susține renumitul medic Hicham Mrini.

Pe medicul Mrini îl găsiți în cadrul Spitalului de Oftalmologie Mrini Eye din Constanța, strada Adamclisi, nr 1C, zona Tomis 3, instituție medicală care dispune de cea mai performantă linie de echipamente medicale la nivel mondial și în cadrul căreia tratează zilnic zeci de pacienți cu diverse probleme oftalmologice.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.