Dr. Unc, prima reacție după aflarea rezultatelor la alegerile pentru desemnarea rectorului Universităţii Ovidius: “Visurile mele rămân neschimbate”

0
562

Medicul Octavian Dumitru Unc a reacționat joi, 25 iunie a.c., pe rețeaua de socializare Facebook, după aflarea rezultatelor la alegerile pentru desemnarea rectorului Universității Ovidius din Constanța. “După o campanie electorală atipică votul familiei universitare este astăzi cunoscut. Visurile mele pentru Universitea “Ovidius” din Constanța rămân neschimbate.Mulțumesc celor care au fost alături de mine, care au avut cuvinte de susținere, celor pe care i-am simțit a-mi fi aproape și prieteni! Celor care au câștigat le doresc să împlinească cele promise! Vivat! Crescat! Floreat!“, a scris prof. univ. dr. Octavian Dumitru Unc pe Facebook.

Menționăm faptul că dr. Unc a candidat pentru funcția de rector, însă a pierdut alegerile.

Conform numărătorii voturilor, conf.univ.dr. Dan Marcel Iliescu a câştigat competiţia la mare distanţă de prof.univ.dr. Dumitru Octavian Unc, care a obţinut până în 100 de voturi. Cele mai puţine voturi au mers către Eden Mamut, respectiv 27 de voturi.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.