Drumul spre Corbu, reabilitat și modernizat pe patru benzi: se construiesc piste pentru biciclete!

0
267

Lucrările de asfaltare a drumului spre Corbu – Platforma Industrială Midia Năvodari sunt în plină desfășurare. Administrația locală susține că se lucrează la turnarea celui de-al doilea strat de asfalt care va permite traficul greu de vehicule de mare tonaj fără deteriorarea tramei stradale.

Continuare asfaltare drum spre Corbu

🚦Continuăm lucrările de asfaltare a drumului spre Corbu – Platforma Industrială Midia Năvodari🛣Se lucrează la turnarea celui de-al doilea strat de asfalt care va permite traficul greu de vehicule de mare tonaj fără deteriorarea tramei stradale4️⃣Drumul este reabilitat și modernizat pe patru benzi 🚴‍♂️🚴‍♂️🚴‍♂️În cadrul proiectului se vor executa 7,2 km de noi piste de biciclete, cu două sensuri de circulație, în diferite zone ale orașului. De asemenea, pe ambele părți ale drumului spre Corbu se construiesc piste pentru biciclete prevăzute cu elemente de siguranță rutieră.🚌Proiectul include și montarea a 36 stații de autobuz moderne – multimodale (autobuze si biciclete) în orașul Năvodari, ce vor fi dotate cu panouri de informare. 🌧În afara părții carosabile a fost amenajat sistem de colectare ape pluviale pe întreaga lungime a drumului🇪🇺Investiția, în valoare de 4,8 milioane euro, este realizată cu fonduri europene!

Publicată de Primăria Năvodari pe Joi, 3 septembrie 2020

Drumul este reabilitat și modernizat pe patru benzi, anunță Primăria Năvodari. În cadrul proiectului se vor executa 7,2 km de noi piste de biciclete, cu două sensuri de circulație, în diferite zone ale orașului. De asemenea, pe ambele părți ale drumului spre Corbu se construiesc piste pentru biciclete prevăzute cu elemente de siguranță rutieră.

Proiectul include și montarea a 36 stații de autobuz moderne – multimodale (autobuze si biciclete) în orașul Năvodari, ce vor fi dotate cu panouri de informare. În afara părții carosabile a fost amenajat sistem de colectare ape pluviale pe întreaga lungime a drumului. Investiția, în valoare de 4,8 milioane euro, este realizată cu fonduri europene.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.