După blocurile construite în Constanţa, firma lui Mihai Carabaş investeşte şi la Năvodari

0
1831
foto cu rol ilustraiv

Stely Metal SRL, societate care se ocupă de cultivarea cerealelor şi a plantelor leguminoase, își mărește portofoliul în domeniul imobiliar. După blocurile construite în municipiul Constanța, acum dorește să edifice un imobil în orașul Năvodari.

Oportunitatea investiției este argumentată prin documentația de urbanism aprobată și presupune construirea unui imobil cu destinația: „locuințe colective D+P+4Etaje+Sh.Th cu parcări la demisol și împrejmuire teren”. Terenul este situat pe strada A1,lot 66/1, orașul Năvodari, iar suprafața terenului este de 833 m2. În cadrul proiectului sunt incluse și 24 de locuri de parcare.

Construcția va fi compusă funcțional în felul următor: la parter vor fi opt unități locative, hol, casa scării exterioară și lift; etaj 1,2 , 3,4- opt unități locative, hol, casa scării exterioara si lift. Totodată, demisolul va avea funcțiunea de parcare. Accesul în imobil se va face pe o scară exterioara. Imobilul va avea în total 40 de unități locative. Se vor asigura 24 locuri de parcare auto în incinta proprietății. Se va asigura racordarea clădirii la rețelele hidroedilitare centralizate din orașul Năvodari, adică alimentarea cu apă potabilă.

Conform informaţiilor din memoriul de prezentare, implementarea proiectului propus va avea impact direct pozitiv în dezvoltarea zonei din punct de vedere urbanistic și turistic prin asigurarea unor noi capacitați de cazare în orașu Năvodari, județul Constanta. Totodată, în mod indirect, proiectul va avea impact asupra dezvoltării mediului de afaceri local, dar și comunității locale, cointeresate în dezvoltarea economică a localității – se arată în memoriu.

Stely Metal SRL a fost înființată în anul 1994, având sediul pe strada Poporului, numărul 160 din municipiul Constanța. Unic administrator și asociat este Mihai Carabaş. Cifra de afaceri raportată în anul 2021 a fost de 12.475.986 de lei, datorii de 3.481.375 de lei și unsprezece angajați.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.